Penthouse The Box

Penthouse The Box

scroll down

penthouse The box


De locatie
Bayhouse Rotterdam

De inrichting

The Box woning een uniek project, een woning zoals deze daar is er maar 1 van.

De woning is een glazen box in het midden van het Bayhouse gebouw. Wij kregen alle vrijheid om de 450m2 zelf in te vullen.

De woning is opgedeeld in verschillende hoogtes waardoor in elke ruimte het uitzicht en de indeling het beste tot zijn recht komt. De trap verbindt de ruimtes en is door de dunnen lijnen verbonden aan de traptreden een object op zichzelf. Bij de entree kom je hoog binnen waardoor je uitzicht hebt over alle ruimtes. Op deze verdieping bevindt zich tevens een lounge en een buitenterras. De glazen haard verbindt de ruimte van de lounge met de keuken en woonkamer die lager liggen gelegen. De keuken komt vanuit de vloer en vormt hierdoor één geheel met de bovenste verdieping. In de woonkamer heb je een heel hoog plafond met een unieke hanglamp. Boven de keuken hangt een vide wat dient als bar/ lounge. Deze vloerlagen worden aan elkaar verbonden doormiddel van een wijnkast en een trap.

Naast de trap bij de entree is er een lift welke toegang geeft tot de onderste verdieping. Hier bevindt zich een zeer ruime masterbedroom met glazen walk-in closet, een glazen box met daarin de badkamer met sauna. Aan de achterzijde bevindt zich nog een tweede slaapkamer met eigen badkamer. De tu­ssenverdieping dient als derde slaapkamer/ verblijf voor eventueel visite of nanny.

.

Kleuren en materialen­

De stijl is vormgeven met rijke materialen, warme tinten en heeft een uiterst luxueuze afwerking met Italiaans design en kunst. De verlichting armaturen zijn ware eye catchers in de vides en aan de hoge plafonds.

De badkamer is voorzien van de nieuwste technologie. Het is een ontwerp wat in elk detail in elkaar doorloopt en zo samen een eenheid vormt.